Resultaten voor keurslager barbecue


keurslager barbecue
BBQ PAKKETTEN Keurslager Benny Monsieur.
ZONDAG VAN 7U TOT 12.30U. Keurslager Monsieur BVBA. De Pillecynlaan 2. Tel: 052 47 81 82. Fax: 052 47 39 74. BIJ ONS BENT U GEEN NUMMER, NEEM U EEN PINTJE! Snel naar de beenhouwer wordt opeens een heel gezellig en sociaal gebeuren.
Barbecue Keurslagerij Vlaeminck.
Trommel vrienden en familie op en laat het roosteren een aanvang nemen. Nu nog even de tips van uw Keurslager doornemen en uw barbecue wordt een echte topper. Bekijk onze nieuwste folder. Hier komt u alles te weten over ons barbecueassortiment.
Keurslager Reyners Schepers: Barbecuefolder.
Om onze folders te kunnen lezen heeft u een pdf-reader nodig, wij raden u Adobe Reader aan u kan het hier gratis downloaden. Indien u de folder wenst te downloaden klik dan hier. BBQ folder 2018. Proficiat Joëlle Eddy. De Keurslager Jan met De Vijzen.
Barbecue pakket met Keurslagervlees BBQ pakket vanaf 1175, p.p. IdeaalCatering.
BBQ telefoon: 0348 342 140. Barbecue pakket van de Keurslager! Zoekt u een lekker barbecue pakket? Dan heeft u gevonden wat u zoekt! IdeaalCatering levert een heerlijk en compleet barbecue pakket zonder zorgen. Een BBQ menu bestaat altijd uit vlees, brood, sauzen, salades, borden en bestek en zelfs aan de barbecue is gedacht.
Keurslager Reyners Schepers.
Keurslager Reyners op Facebook! Door de Facebookpagina van Keurslager Reyners te volgen blijf je steeds op de hoogte van het laatste nieuws en promoties. Je kan er ook terecht voor foto's' en recensies. Laat er gerust een berichtje achter. Een warme zomerse avond? Het ideale moment om samen met familie en vrienden te genieten van een heerlijke barbecue.
BBQ Keurslager Benny Monsieur.
ZONDAG VAN 7U TOT 12.30U. Keurslager Monsieur BVBA. De Pillecynlaan 2. Tel: 052 47 81 82. Fax: 052 47 39 74. BIJ ONS BENT U GEEN NUMMER, NEEM U EEN PINTJE! Snel naar de beenhouwer wordt opeens een heel gezellig en sociaal gebeuren.
Barbecue Vereniging van Keurslagers.
Hamburgers, voorgegaarde kip, worsten, spiesjes of koteletten zijn vlak boven hete kolen in een mum van tijd klaar. Maar barbecueën kan ook slow, bijvoorbeeld met grotere stukken vlees die op lagere temperatuur langzaam garen. De Keurslager heeft voor ieder wat wils en maakt van elke barbecue een succes.
Uw BBQ-Specialist Keurslagers.
U vindt alles bij uw Keurslager. Bij uw Keurslager kunt u terecht voor een volledig verzorgde BBQ, van a tot z. Proef van de specialiteiten, laat u toch nog verrassen door de klassiekers of verwen uw gasten met een hapjes BBQ.
Schijnt de zon? De barbecue staat klaar! Keurslagers.
Natuurlijk is een barbecue niets zonder een mals stukje vlees. En daar komt je Keurslager in het spel. Hamburgers vraag naar onze bekroonde Keurprimeur en steak, brochettes, merguezworstjes, chipolata, kippenboutjes We hebben het allemaal. Vers gesneden en gemarineerd door je slager.

Contacteer ons