Meer resultaten voor keurslager barbecue


keurslager barbecue
Keurslagers vers, veilig en lekker!
Zeg nooit zomaar slager tegen een Keurslager. Ja, je Keurslager is trots op zijn metier en houdt zich strikt aan de kwaliteits en hygiënenormen. Maar daar houdt het voor hem niet op. Net als jij, houdt hij van gastronomisch eten.
keurslager slagerij zonhoven keurslager bbq.
Barbecue Vereniging van Keurslagers. Maar barbecueën kan ook slow, bijvoorbeeld met grotere stukken vlees die op lagere temperatuur langzaam garen. De Keurslager heeft voor ieder wat wils en maakt van elke barbecue een succes. Groot vlees op de BBQ. Sappige spareribs of een imposante côte de boeuf?
Keurslager Reyners Schepers: Barbecuefolder.
Om onze folders te kunnen lezen heeft u een pdf-reader nodig, wij raden u Adobe Reader aan u kan het hier gratis downloaden. Indien u de folder wenst te downloaden klik dan hier. BBQ folder 2018. Proficiat Joëlle Eddy. De Keurslager Jan met De Vijzen.
BBQ Keurslager Benny Monsieur.
ZONDAG VAN 7U TOT 12.30U. Keurslager Monsieur BVBA. De Pillecynlaan 2. Tel: 052 47 81 82. Fax: 052 47 39 74. BIJ ONS BENT U GEEN NUMMER, NEEM U EEN PINTJE! Snel naar de beenhouwer wordt opeens een heel gezellig en sociaal gebeuren.
Keurslager Van Damme.
Gezellig tafelen zal absoluut geslaagd zijn met onze heerlijke gourmet of fondueschotels, charcuterie en kaasschotels, een verrassende racletteschotel of een feestelijk verzorgd verrassingsbrood! Als keurslager zijn wij gespecialiseerd is het maken van de lekkerste witte, zwarte en Luikse pensen, het lekkerste gehakt en worsten, het verzorgen van de mooiste koude buffetten en professionele barbecues! Wij trachten een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te bieden naargelang het seizoen. Kant-en-klare maaltijden zijn een goede oplossing voor studenten, alleenstaanden of als u eens gemakkelijk en snel wil lekker gegeten hebben. Deze gerechten zijn evenwichtig en u hoeft ze enkel maar op te warmen in de microgolfoven of in een voorverwarmde oven van 180 graden Celcius. Ook voor uw feestmaaltijden kan u zeker bij ons terecht. Wij verzorgen uw feest van voorgerecht tot dessert of in buffetstijl.Zelfs met onze all-in formule van de BARBECUE AAN HUIS boekt u gegarandeerd succes!
Recepten Keurslagers.
Trio van wildpaté met toast en confituur. Chocolademousse met vanillesausje. Het lekkerste gehakt. Tomatensoep, net even anders. Spiesje van gegrilde keurslagerham en ananas. Volgende pagina volgende. Zoek op je locatie. Belgische Keurslagers vzw. vind ons op.: Keurslager c 2018 Privacy Cookies.
Barbecue pakket met Keurslagervlees BBQ pakket vanaf 1175, p.p. IdeaalCatering.
BBQ telefoon: 0348 342 140. Barbecue pakket van de Keurslager! Zoekt u een lekker barbecue pakket? Dan heeft u gevonden wat u zoekt! IdeaalCatering levert een heerlijk en compleet barbecue pakket zonder zorgen. Een BBQ menu bestaat altijd uit vlees, brood, sauzen, salades, borden en bestek en zelfs aan de barbecue is gedacht.
Schijnt de zon? De barbecue staat klaar! Keurslagers.
Natuurlijk is een barbecue niets zonder een mals stukje vlees. En daar komt je Keurslager in het spel. Hamburgers vraag naar onze bekroonde Keurprimeur en steak, brochettes, merguezworstjes, chipolata, kippenboutjes We hebben het allemaal. Vers gesneden en gemarineerd door je slager.
Barbecue Vereniging van Keurslagers.
Hamburgers, voorgegaarde kip, worsten, spiesjes of koteletten zijn vlak boven hete kolen in een mum van tijd klaar. Maar barbecueën kan ook slow, bijvoorbeeld met grotere stukken vlees die op lagere temperatuur langzaam garen. De Keurslager heeft voor ieder wat wils en maakt van elke barbecue een succes.

Contacteer ons