Resultaten voor keurslager bbq aan huis


keurslager bbq aan huis
keurslager traiteur houthalen keurslager bbq aan huis.
keurslager traiteur houthalen keurslager bbq aan huis. keurslager traiteur houthalen keurslager bbq aan huis. Plaatsen en aanvullen van het groentenbuffet. Gebruik van borden en bestekNiet inbegrepen: afwas van borden en bestek. Met afwas supplement van 7500, Contacteer Keurslager Monsieur voor meer informatie of voor uw reservatie BBQ aan huis.
Welkom bij Keurslager Pauwels in Bornem bestel on-line.
elke dag opnieuw. Keurslager Pauwels schotelt u een rijke traditie voor op het gebied van vlees en charcuterie. Al drie generaties lang zijn wij verlekkerd op ons ambacht en doen wij er alles aan om u alleen het allerbeste aan te bieden.
Keurslager Van Hoof.
Sinds wij, bijna 50 jaar geleden, mee pionier waren als keurslager is de wereld hard veranderd maar de essentie van de keurslagers is nog steeds hetzelfde! Als echte fijnproever weet u het ook: een Keurslager is meer dan zomaar een slager. En dat merkt u aan alles.
Welkom bij Keurslager Somers Kwaliteitsvlees, bbq, traiteur, belegde broodjes.
Ook voorzien wij als een van de weinige slagers een mooi aanbod van dagverse vis. Dit alles wordt u zelfs op zon en feestdagen aangeboden. Kortom, een bezoekje aan Keurslager Somers is zeker de moeite waard. Bekijk onze culinaire folder.
Slagerij Havermans Beerse: Verse vlees en BBQ.
Spareribs, BBQ-worst, kipsat van het huis, hamburger, BBQ-steak, spekfakkel, varkensbrochette, rundsbrochette, scampis, zalm, kabeljauw, Black Angus steak, Dry Aged Limousin Steak, Irish Ribeye., Bekijk hier onze BBQ Folder. Telefoon: 014/61 41 41 E-mail: info@havermans.be Openingsuren. Ma Gesloten Di-Vr 830-1230: 1330-1800: Za 800-1600: Zon 830-1200.:
Keurslager Van Damme.
Voor onze salades gebruiken we onze zelfgemaakte mayonaise en uitsluitend verse, natuurlijke ingrediënten. Ook charcuterie produceren wij in ons eigen werkhuis: filet d Anvers, kalfsbrood, pastrami, edelfilet, gebraad, rosbief, kippenfilet natuur en met curry, paté van het huis en Grimbergenpaté behoren zeker tot onze toppers! Gezellig tafelen zal absoluut geslaagd zijn met onze heerlijke gourmet of fondueschotels, charcuterie en kaasschotels, een verrassende racletteschotel of een feestelijk verzorgd verrassingsbrood! Als keurslager zijn wij gespecialiseerd is het maken van de lekkerste witte, zwarte en Luikse pensen, het lekkerste gehakt en worsten, het verzorgen van de mooiste koude buffetten en professionele barbecues! Wij trachten een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te bieden naargelang het seizoen.
Ons assortiment Keurslager Michielsen.
Keurslager Michielsen heeft in de loop der jaren een stevige reputatie opgebouwd als dé speciaalzaak bij uitstek voor een heerlijk stukje vers vlees. Wij hanteren bij het uitkiezen van onze leveranciers de strengste selectiecriteria. Enkel op deze manier en door onze jarenlange ervaring en professionele contacten kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden inzake vers vlees.
Keurslagers vers, veilig en lekker!
Een Keurslager is iemand die inspireert. Hij heeft alles in huis om elke dag van de week een betaalbare culinaire maaltijd op tafel te toveren. En je vindt er altijd wel iets nieuws voor speciale momenten. Vraag gerust advies! Zeg nooit zomaar slager tegen een Keurslager. Ja, je Keurslager is trots op zijn metier en houdt zich strikt aan de kwaliteits en hygiënenormen.
Bestellen Keurslager Benny Monsieur.
Plaatsen en aanvullen van het groentenbuffet. Gebruik van borden en bestekNiet inbegrepen: afwas van borden en bestek. Met afwas supplement van 7500., Contacteer Keurslager Monsieur voor meer informatie of voor uw reservatie BBQ aan huis. Bestelling voor afhaling. Traiteur aan huis.

Contacteer ons