Zoeken naar keurslager bbq aan huis


keurslager bbq aan huis
Welkom bij Keurslager Pauwels in Bornem bestel on-line.
elke dag opnieuw. Keurslager Pauwels schotelt u een rijke traditie voor op het gebied van vlees en charcuterie. Al drie generaties lang zijn wij verlekkerd op ons ambacht en doen wij er alles aan om u alleen het allerbeste aan te bieden.
Welkom bij Keurslager Somers Kwaliteitsvlees, bbq, traiteur, belegde broodjes.
Ook voorzien wij als een van de weinige slagers een mooi aanbod van dagverse vis. Dit alles wordt u zelfs op zon en feestdagen aangeboden. Kortom, een bezoekje aan Keurslager Somers is zeker de moeite waard. Bekijk onze culinaire folder.
Keurslagers vers, veilig en lekker!
Een Keurslager is iemand die inspireert. Hij heeft alles in huis om elke dag van de week een betaalbare culinaire maaltijd op tafel te toveren. En je vindt er altijd wel iets nieuws voor speciale momenten. Vraag gerust advies! Zeg nooit zomaar slager tegen een Keurslager. Ja, je Keurslager is trots op zijn metier en houdt zich strikt aan de kwaliteits en hygiënenormen.
Home tbeenhouwerken.
Mocht uw bestelling artikels bevatten die niet in voorraad zijn, zullen we bij afhaling trachten u een zo goed mogelijk alternatief voor te stellen. U kan het alternatief product op dat moment nog steeds weigeren. Bart Silvie Schelfhout. Bekijk op de FOLDERS pagina onze. Feest folder en onze BBQ folder 2017/18.
Keurslager Van Damme.
Ook charcuterie produceren wij in ons eigen werkhuis: filet d Anvers, kalfsbrood, pastrami, edelfilet, gebraad, rosbief, kippenfilet natuur en met curry, paté van het huis en Grimbergenpaté behoren zeker tot onze toppers! Gezellig tafelen zal absoluut geslaagd zijn met onze heerlijke gourmet of fondueschotels, charcuterie en kaasschotels, een verrassende racletteschotel of een feestelijk verzorgd verrassingsbrood! Als keurslager zijn wij gespecialiseerd is het maken van de lekkerste witte, zwarte en Luikse pensen, het lekkerste gehakt en worsten, het verzorgen van de mooiste koude buffetten en professionele barbecues! Wij trachten een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te bieden naargelang het seizoen.
keurslager traiteur houthalen keurslager bbq aan huis.
keurslager traiteur houthalen keurslager bbq aan huis. keurslager traiteur houthalen keurslager bbq aan huis. keurslager traiteur houthalen keurslager bbq aan huis. Plaatsen en aanvullen van het groentenbuffet. Gebruik van borden en bestekNiet inbegrepen: afwas van borden en bestek. Met afwas supplement van 7500, Contacteer Keurslager Monsieur voor meer informatie of voor uw reservatie BBQ aan huis.
Keurslager Benny Monsieur Keurslager Hamme.
ZONDAG VAN 7U TOT 12.30U. Keurslager Monsieur BVBA. De Pillecynlaan 2. Tel: 052 47 81 82. Fax: 052 47 39 74. BIJ ONS BENT U GEEN NUMMER, NEEM U EEN PINTJE! Snel naar de beenhouwer wordt opeens een heel gezellig en sociaal gebeuren.
Bestellen Keurslager Benny Monsieur.
Plaatsen en aanvullen van het groentenbuffet. Gebruik van borden en bestekNiet inbegrepen: afwas van borden en bestek. Met afwas supplement van 7500., Contacteer Keurslager Monsieur voor meer informatie of voor uw reservatie BBQ aan huis. Bestelling voor afhaling. Traiteur aan huis.
Keurslagerij Vlaeminck, Kwaliteit, elke dag opnieuw.
Allergenen spelen voor een deel van onze bevolking een belangrijke rol in hun dagelijks voedselpatroon. Ga op ontdekking. Bekijk het reilen en zeilen van onze mooie gemeente Wondelgem. Culinaire Ambiance brengt een mix van culinair en lifestylenieuws. Magazine met tips, suggesties en ideeën van uw Keurslager goedgekeurd.

Contacteer ons