Meer resultaten voor keurslager bbq aan huis


keurslager bbq aan huis
Home tbeenhouwerken.
Mocht uw bestelling artikels bevatten die niet in voorraad zijn, zullen we bij afhaling trachten u een zo goed mogelijk alternatief voor te stellen. U kan het alternatief product op dat moment nog steeds weigeren. Bart Silvie Schelfhout. Bekijk op de FOLDERS pagina onze. Feest folder en onze BBQ folder 2017/18.
BBQ Feesten Klasseslager Burms Johan Dave.
Van warme gerechten, koude buffetten, gourmet, fondue en barbecueschotels tot een BBQ aan huis. U kan onze folder bekijken om ideetjes op te doen of zelf langskomen en ons een voorstel doen. Voor eventuele bestellingen kan u mailen naar bestellingen@klasseslagerburms.be.
Home.
BBQ voorstel voor groepen. Specialiteiten van t huis. Galantine ontvangt het Hib label. Sigrid en Steven hebben uit handen van de heer Tom Deckmyn het HIB logo ontvangen. Proef onze overheerlijke beuling taartjes! Steven werd in 2012 al gelauwerd met zijn huisgemaakte Kempische beuling. Dit bracht hem op het idee om in 2013 de toepassing van beuling in een breder perspectief als concept voor te stellen tijdens de internationale vakwedstrijd voor bloedworst en wildpaté in Chimay. Hier kreeg hij volop erkenning met zijn originele recept voor Belgische Beulingtaart gemaakt van verse bladerdeeg, appel, kaneel en gevuld met de bekroonde beuling. Speenvarken aan t spit.
Keurslager Van Damme.
Voor onze salades gebruiken we onze zelfgemaakte mayonaise en uitsluitend verse, natuurlijke ingrediënten. Ook charcuterie produceren wij in ons eigen werkhuis: filet d Anvers, kalfsbrood, pastrami, edelfilet, gebraad, rosbief, kippenfilet, paté van het huis en Grimbergenpaté behoren zeker tot onze toppers! Gezellig tafelen zal absoluut geslaagd zijn met onze heerlijke gourmet of fondueschotels, charcuterie en kaasschotels, een verrassende racletteschotel of een feestelijk verzorgd verrassingsbrood! Als keurslager zijn wij gespecialiseerd is het maken van de lekkerste witte, zwarte en Luikse pensen, het lekkerste gehakt en worsten, het verzorgen van heerlijke koude buffetten en professionele barbecues, ook voor grote groepen! Wij trachten een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te bieden in de winkel, naargelang het seizoen.
Ons aanbod Keurslager Delicatesse Lovendegem.
Krabsalade Bestel 18.20 /Kg. Salade van het huis Bestel 14.50 /Kg. Scampi diabolique Bestel 31.05 /Kg. Tonijnsalade Bestel 15.80 /Kg. Vleessalade Bestel 11.85 /Kg. Chateaubriand Bestel 17.50 /Kg. Filet mignon Bestel 18.50 /Kg. Filet pur Bestel 33.00 /Kg. Soepvlees Bestel 9.20 /Kg.
Bor Catering Opheusden Smaakmakers sinds 1928.
Wij garanderen u de smakelijkste BBQ, heerlijke buffetten, de lekkerste broodjes, verfrissende salades en nog veel meer. Wij zijn uw partner voor een perfecte verjaardag, feest, bruiloft of partij zonder zorgen! U kunt eenvoudig online bestellen, natuurlijk staan wij u ook graag persoonlijk te woord.
Kwaliteitsslager Verpoorten.
Slagerij Gysels Brasschaat Smaak Kwaliteit Ambacht.
Kom langs bij Slagerij Gysels in Brasschaat en laat je hartelijk ontvangen door onze medewerkers. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk te bedienen. Bekijk onze feestfolder. Kies uit ons uitgebreid assortiment van hoofdzakelijk huisbereide, heerlijke charcuterie en vers vlees.
Bestellen Keurslager Benny Monsieur.
Met afwas supplement van 7500., Contacteer Keurslager Monsieur voor meer informatie of voor uw reservatie BBQ aan huis. Schotels en buffetten 48u op voorhand te bestellen. Bestelling voor afhaling. Traiteur aan huis. BBQ aan huis. Bestelling of bericht. Organisatie indien van toepassing.

Contacteer ons