Zoeken naar de keurslager


de keurslager
Welkom bij Keurslager Pauwels in Bornem bestel on-line.
Soms snakt uw tafel naar dat tikkeltje meer. Bij Keurslager Pauwels staat er een team klaar dat elke dag verse traiteurgerechten bereidt. In de regio staan we bekend om ons paardenstoofvlees, goulash en vol au vent, maar op het ritme van de seizoenen breiden we dat assortiment graag uit.
home.
Als Keurslager sta ik dagelijks persoonlijk in voor de kwaliteit van ons gehakt en dat neem ik zeer ter harte, want zelf ben ik ook grote fan van dit veelzijdige product. Voor de productie van ons gehakt vlees maak ik enkel gebruik van Belgisch vlees.
HOME.
Van aperitief tot dessert, alles komt aan bod! Vind je iets niet terug op de site of op de folder. vraag er gerust naar bij ons in de winkel. Statiestraat 25 8720 Dentergem 051 57 02 75 info@keurslagerdentergem.be. Copyright 2014 De Keurslager Robby en Angelique Dentergem.
Jouw keurslager Keurslagers.
Keurslager Reyners Schepers.
Keurslager Reyners: Een rijkelijke geschiedenis. Van grootouders Jacques Reyners en Mathilde Ceyssens, verschillende mooie prijzen in binnenland als buitenland tot de toekomstige generatie. Klik op de foto en lees verder. BBQ folder 2018. Proficiat Joëlle Eddy. De Keurslager Jan met De Vijzen.
Recepten Keurslagers.
Trio van wildpaté met toast en confituur. Chocolademousse met vanillesausje. Het lekkerste gehakt. Tomatensoep, net even anders. Spiesje van gegrilde keurslagerham en ananas. Volgende pagina volgende. Zoek op je locatie. Belgische Keurslagers vzw. vind ons op.: Keurslager c 2018 Privacy Cookies.
Keurslagers vers, veilig en lekker!
Zeg nooit zomaar slager tegen een Keurslager. Ja, je Keurslager is trots op zijn metier en houdt zich strikt aan de kwaliteits en hygiënenormen. Maar daar houdt het voor hem niet op. Net als jij, houdt hij van gastronomisch eten.
Keurslager Delicatesse Lovendegem.
Dat is de slogan van de Belgische Keurslagers. En die weerspiegelt zich niet alleen in onze producten: bij alles wat we doen, dragen we onze lijfspreuk hoog in het vaandel. Keurslager zijn, betekent niet alleen dat wij in regel zijn met alle kwaliteitsnormen, maar ook dat we elke dag onszelf en onze producten willen verbeteren, en dat komt enkel u ten goede!

Contacteer ons