Resultaten voor keurslager bbq


keurslager bbq
Keurslager Van Damme.
Als keurslager zijn wij gespecialiseerd is het maken van de lekkerste witte, zwarte en Luikse pensen, het lekkerste gehakt en worsten, het verzorgen van de mooiste koude buffetten en professionele barbecues! Wij trachten een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te bieden naargelang het seizoen.
Keurslagers vers, veilig en lekker!
Zeg nooit zomaar slager tegen een Keurslager. Ja, je Keurslager is trots op zijn metier en houdt zich strikt aan de kwaliteits en hygiënenormen. Maar daar houdt het voor hem niet op. Net als jij, houdt hij van gastronomisch eten.
BBQ Folder Keurslager Stevens Van De Vyver.
Volg ons op Facebook. info@keurslagerstevens-vandevijver.be 03 252 71 92. 03 252 71 92. Home Aanbiedingen BBQ Folder. BBQ is een gezellig samenzijn van vrienden en familie. Voeg daarbij het vlees van uw keurslager en u komt tot een culinair hoogtepunt.
Uw BBQ-Specialist Keurslagers.
U vindt alles bij uw Keurslager. Bij uw Keurslager kunt u terecht voor een volledig verzorgde BBQ, van a tot z. Proef van de specialiteiten, laat u toch nog verrassen door de klassiekers of verwen uw gasten met een hapjes BBQ.
Barbecue Vereniging van Keurslagers.
Maar barbecueën kan ook slow, bijvoorbeeld met grotere stukken vlees die op lagere temperatuur langzaam garen. De Keurslager heeft voor ieder wat wils en maakt van elke barbecue een succes. Groot vlees op de BBQ. Sappige spareribs of een imposante côte de boeuf?
Ons assortiment Keurslager Michielsen.
Keurslager Michielsen heeft in de loop der jaren een stevige reputatie opgebouwd als dé speciaalzaak bij uitstek voor een heerlijk stukje vers vlees. Wij hanteren bij het uitkiezen van onze leveranciers de strengste selectiecriteria. Enkel op deze manier en door onze jarenlange ervaring en professionele contacten kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden inzake vers vlees.
Welkom bij Keurslager Somers Kwaliteitsvlees, bbq, traiteur, belegde broodjes.
Ook voorzien wij als een van de weinige slagers een mooi aanbod van dagverse vis. Dit alles wordt u zelfs op zon en feestdagen aangeboden. Kortom, een bezoekje aan Keurslager Somers is zeker de moeite waard. Bekijk onze culinaire folder.
BBQ Keurslager Benny Monsieur.
BBQ KOUDE SAUZEN. No items found. No items found. MAANDAG VAN 7U TOT 18.30U. WOENSDAG VAN 7U TOT 18.30U. DONDERDAG VAN 7U TOT 18.30U. VRIJDAG VAN 7U TOT 18.30U. ZATERDAG VAN 7U TOT 18U. ZONDAG VAN 7U TOT 12.30U. Keurslager Monsieur BVBA.
Home.
BBQ: formules en diensten. Catering voor bedrijven. Warm en/of koud buffet. Dry aged rundsvlees. Theys-Van Edom, waar vlees eetbare passie wordt! Sinds kort organiseren wij voor particulieren, bedrijven, verenigingen en hobbykookclubs een culinaire workshop: De wondere wereld van Dry-Aging en z'n' geheimen. Op deze exclusieve happening kan u niet alleen proeven; u wordt ook geïntroduceerd in de wereld van internationaal rundsvlees, showcooking en andere lekkernijen. Het geheel wordt ondersteund door aangepaste wijnen, geselecteerd door Steven Wullaert Belgisch kampioen sommelier 2012, Restaurant Nuance. Deze workshops kunnen privé gereserveerd worden vanaf 16 personen. Voor particuliere inschrijvingen worden regelmatig data vrijgegeven via facebook en infofiches in de winkel. Voor meer info, aarzel niet om ons te contacteren. Zoals steeds gaan we enkel voor de beste kwaliteit. Keurslager Theys-Van Edom, Leopoldstraat 122-124, 2570 Duffel t.

Contacteer ons