Resultaten voor keurslager veldhoven


keurslager veldhoven
Keurslager Antonis in Veldhoven Eet.nu.
Keurslager Antonis in Veldhoven. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Facebook Keurslager Antonis. Bezorgrestaurants in de buurt van Keurslager Antonis. Online eten bestellen.
Keurslager Antonis Veldhoven Graaggedaan.nl.
Welkom bij Keurslager Antonis. Slager Antonis is inmiddels een begrip in Veldhoven en omstreken. In november 1975 starten Ties en Riet Antonis de Keurslagerij aan de Kapelstraat-Noord te Zeelst. Zij verhuizen de winkel in 1985 naar het winkelcentrum City Centrum.
Openingstijden Keurslager Antonis Meiveld 85 in Veldhoven.
De vestiging van Keurslagerij Antonis die het meest in de buurt ligt van de Keurslager aan de Meiveld 85 is de Keurslagerij Antonis aan de Meiveld 85. Meer slager in Veldhoven Bedrijven in de buurt van Keurslager Antonis Meiveld 85 in Veldhoven.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Over onze keurslagerij Antonis, Keurslager.
Over onze keurslagerij. Tips van uw keurslager. Gehakt en worst. Over onze keurslagerij. Over onze keurslagerij. Ties en Riet Antonis. In november 1975 nemen Ties en Riet Antonis de Keurslagerij aan de Kapelstraat-Noord te Zeelst over van de familie van Eeten.
Openingstijden van Keurslager Antonis in Veldhoven.
Zondag 1 apr. Wat zoek je? Waar zoek je dit? U bent hier.: Openingstijden Keurslager Antonis Veldhoven. 22 Keurslager Antonis vestigingen gevonden in Veldhoven. Meiveld 85 Veldhoven. Kromstraat 23 Veldhoven. Kastelenplein 81 Eindhoven. Den Hof 138 Waalre. Keurslager Danny Megens.
Home Laureijs, Keurslager.
Over onze Keurslagerij. Welkom bij Keurslager Laureijs. Uit Veldhoven Werken met het beste vlees. Nieuws over onze Keurslagerij. Welkom op onze website. Welkom op de website van Keurslagerij Laureijs. Laureijs, een naam die al van oudsher bekend is in de slagerswereld.
Home Antonis, Keurslager.
Over onze keurslagerij. Tips van uw keurslager. Gehakt en worst. Bekijk onze bedrijfsfolder. Welkom bij Keurslager Antonis. Welkom in onze Keurslagerij in het winkelcentrum City Centrum Veldhoven. Bij ons kunt u o.a. terecht voor een goed stuk vlees en vleeswaren.
Slager weer open na aanval van man met de hamer Omroep Brabant.
Klanten leven mee. De klanten van Keurslager Antonis reageren boos en geschrokken. Ik" vind het vreselijk voor de slager en voor het personeel. Die man weet niet hoeveel angst dat ie zaait onder de mensen, aldus een vrouw. Hij" heeft zijn doel gemist. Want al het vlees hebben ze weg moeten gooien, merkt een andere klant op. Publicatie: maandag 3 april 2017 1827.: Auteur: Buro Redactie Eva de Schipper. Op de hoogte blijven van het nieuws in Brabant? Meld je aan voor de dagelijkse nieuwsbrief! Deel op Twitter Deel op Facebook Deel op Whatsapp. slagers, slagerijen, veldhoven, keurslagerij antonis, vernielingen, vandalisme.

Contacteer ons