Resultaten voor carpaccio keurslager


carpaccio keurslager
Carpaccio van hertenkalf met beukenzwammen, Oud Brugge en arganolie Keurslager.
Home Recepten Carpaccio van hertenkalf met beukenzwammen, Oud Brugge en arganolie. Carpaccio van hertenkalf met beukenzwammen, Oud Brugge en arganolie. Printvriendelijke versie PDF-versie. Ingrediënten voor 4 personen.: 200 g verse hertenkalffilet. 2 dl arganolie of notenolie. 5 cl witte balsamicoazijn. 1 kleine truffel op sap. 100 g beukenzwammen. peper en zout. 1 eetlepel gesnipperde Chinese bieslook. 100 g Oud Brugge. 8 gele kerstomaatjes. Reinig de hertenkalffilet en plaats hem op een koele plaats. Maak een dressing van 2/3 olie en 1/3 azijn. Verfijn met truffelsap. Reinig de beukenzwammen en bak ze in arganolie met peper en zout. Snijd het vlees in fijne plakjes en schik ze op de borden. Kruid ze met peper en zout en lepel er de dressing over. Schik in het midden wat van de beukenzwammen. Bestrooi met de gesnipperde Chinese bieslook en met schilfers Oud Brugge. Versier met kwartjes gele kerstomaat. VIND EEN KEURSLAGER.
Carpaccio van Ganda Ham met parmezaanse kaas Ganda recepten Culinair kookboek Keurslager De Proost.
Carpaccio van Ganda Ham met parmezaanse kaas. Nodig voor vier personen: 12 dunne plakjes Ganda Ham een stuk parmezaanse kaas 8 kleine augurkjes 16 zilveruitjes 4 verse slablaadjes 8 kleine maïskolfjes Voor de vinaigrette: 15 g arachideolie 10 g graanazijn 7 g balsamico-azijn 15 g olijfolie peper en gedroogde, gemengde tuinkruiden. Maak eerst de vinaigrette: roer alle ingrediënten dooreen en breng het geheel op smaak met peper en gemengde tuinkruiden. Neem een groot plat bord en schik 3 plakjes Ganda Ham in het midden. Garneer het geheel met een of twee augurken, wat zilveruitjes, een slablaadje en een klein maïskolfje. Besprenkel met de vinaigrette en kruid met peper van de molen. Schaaf tenslotte wat parmezaan van het blok en verdeel dit over de ham om het geheel een zomers tintje te geven. Bakken in de oven, Bewaar koel!, Blancheren, Braden, En Papillotte, Frituren, Glaceren, Gratineren, Grilleren, Koken, Konfijten in vet, Poêleren, Pocheren, Roerbakken, Smoren/ braiseren, Stomen, Stoven. Voor meer recepten bezoek de website van het Culinair Kookboek. 2018 Keurslager De Proost Provinciale steenweg 385, 2627 Schelle.
carpaccio naturel keurslager de Haas.
Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies! Wild en Gevogelte. Keurslager De Haas. Waarom Keurslager de Haas. Historie Keurslager De Haas.
Carpaccio van rund Keurslager Benny Monsieur.
Carpaccio van rund. Ingrediënten voor 4 personen. 600 g kleinhoofd of dikbil. 2 dl goede olijfolie. 100 g Parmezaanse kaasschilfers. 25 g kappertjes. peper van de molen. 1 bosje raketsla. 100 g half gedroogde tomaat. Vraag je Keurslager het vlees met de machine in dunne plakjes te snijden.
dressing voor carpaccio keurslager de Haas.
Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies! Wild en Gevogelte. Keurslager De Haas. Waarom Keurslager de Haas. Historie Keurslager De Haas.
Recepten Keurslager.
De huzarensalade is onmisbaar op een groots diner met veel gasten! Niets past beter bij een portie frisse feta dan zachte rode bietjes! De Caesar salad is een klassiek salade recept waar je naar believen mee kan variëren door lekkers toe te voegen.
Keurslager Schalck in Wetteren: vers vlees, huisgemaakte charcuterie, salades, kant-en-klaar, fondue, gourmet, teppanyaki, wokken, breughel, feestschotels.
V itello Tonato of carpaccio wit-blauw met garnituur. soep naar keuze 2 nieuwkipsoep.: Lamsragout met groentengarnituur en gratin dauphinoise. Voorgerechten Vitello tonato, carpaccio, sint-jacobschelpen, kaas of garnaal kroketten. rundsvlees Wit/blauw van het huis entrecote, rosbief, goudstuk gebraad. kalfsvlees gebraad 31/ kg.
Verrine van carpaccio Keurslager.
Verrine van carpaccio. Printvriendelijke versie PDF-versie. Ingrediënten voor 4 personen.: 4 kleine sneetjes ossenhaas. 1 handvol tuinkers. 2 kerstomaatjes gehalveerd. Zwarte peper en Fleur de sel. Vraag aan uw Keurslager flinterdunne sneetjes ossenhaas. Hij zal ze erg koud en dun snijden zoals het hoort.
Carpaccio van rund Keurslager.
Home Recepten Carpaccio van rund. Carpaccio van rund. Printvriendelijke versie PDF-versie. Ingrediënten voor 4 personen.: 600 g kleinhoofd of dikbil. 2 dl goede olijfolie. 100 g Parmezaanse kaasschilfers. 25 g kappertjes. peper van de molen. 1 bosje raketsla. 100 g half gedroogde tomaat. Vraag je Keurslager het vlees met de machine in dunne plakjes te snijden.

Contacteer ons