Zoeken naar Keurslager Claes


Keurslager Claes
Keurslager Ives Claes wint negende Octogoonprijs Houthalen-Helchteren Het Belang van Limburg.
30/06/2011 om 1747: door Rudi Geuns. Keurslager Ives Claes wint negende Octogoonprijs. Tijdens de jaarlijkse proclamatie van de leerlingen van de uitgangsjaren van de Hasseltse Hotelschool wordt traditioneel een Octogoonprijs uitgereikt. Dit jaar viel deze eer te beurt aan Ives Claes van Houthalen-Oost.
Keurslager Claes Slagerij Vleeswaren 3530 Houthalen.
Keurslager Claes biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be. Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt. Mazy Luciebos buurt. Houthalen Park van Genk Kerk 96m. De Lijn 31. Houthalen Hortensiastraat 200m.
Openingsuren Keurslager Claes Houthalen Tulpenstraat 1.
Keurslager aan de Tulpenstraat 1 in Houthalen is vandaag geopend van 0800: tot 1700. Koopzondagen, koopavonden en openingsuren voor de overige dagen deze week en volgende week kan je vinden in de tabel bovenaan deze pagina. Copyright 2018 Openingsuren.Vlaanderen Alle rechten voorbehouden.
Openingsuren Keurslager Claes in Tulpenstraat 1 te 3530 Houthalen Slagerijen openingsuren.info.
Omschrijving: De openingsuren van Keurslager Claes Tulpenstraat 1 in Houthalen. Gebruik de knop Plan je route naar om de snelste route uit te rekenen naar Keurslager Claes. Om de bedrijfsgegevens of openingsuren te wijzigen kan u zich aanmelden of registreren.
Claes Keurslagerij, Houthalen Houthalen-Helchteren Tel: 089383. Traiteurs goudengids.be.
Een super slager hier in de buurt, je vindt er vanalles lekkers! Van charcuterie tot eigenbereide slaatjes en zelfs broodjes kan je er gaan halen. Het is een duurdere slager maar hij is dan ook keurslager. Ruime parking voor de deur, vriendelijk personeel.
Openingsuren Keurslager Claes in Houthalen.
Ik zoek in Zoeken. Keurslager Claes Nu open Alle winkels van Keurslager. Keurslager Claes is vandaag open tot 1200. maandag 6 augustus. dinsdag 7 augustus. woensdag 8 augustus. donderdag 9 augustus. vrijdag 10 augustus. zaterdag 11 augustus. zondag 5 augustus.
keurslager.
Een keurslager is niet zomaar een slager, dat weten fijnproevers maar al te goed. Topkwaliteit, versheid en hygiƫne zijn ons motto. En net daarmee maken wij het verschil, klinkt het bij Ann en Nico, de twee bevlogen zaakvoerders van Keurslager Tavernier in Oostende.
Keurslager CLAES 30 jaar Facebook.
Keurslager CLAES 30 jaar. Door Lingerie Elise 19 augustus 2012 Gemaakt in Houthalen Oost. Keurslager Claes, sinds 1982 gevestigd op het Lindeplein, Tulpenstraat 1 te Houthalen-Oost, bestaat 30 jaar. Op 19 augustus 2012 hebben ze dit tezamen met al hun trouwe klanten uitbundig gevierd met een grandioze BBQ.

Contacteer ons